Yunus Emre Anaokulu
KITILBIL MAH. SEYFEDDİNİ AMİDİ CAD. YUNUS EMRE ANAOKULU BLOK NO: 13 SUR / DİYARBAKIR
...

VİZYON

Başarıda sınır tanımayan model bir okul olmak. Sevgi ve güven dolu bir ortamda, çocuklarımızda var olan yetenekleri geliştirmek, onların dış dünyayı keşfetmelerine yardımcı olmak ve bağımsızlaşıp sosyalleşmelerinde aileye destek olacak biçimde çocuklarımızı toplumsal yaşama, dolayısıyla hayata hazırlamak

MİSYON

Sevgi ve huzur dolu, kaliteli bir eğitim ortamında özgüvenini kazanmış, sağlıklı, mutlu, özgüveni gelişmiş, insan haklarına saygılı, yaratıcı çocuklar yetiştirmek. Çevresine karşı duyarlı çocuklar ve bilinçli bireyler yetiştirmek için onlara olanaklar sunmak. Şartları elverişsiz çevrelerden gelen çocuklara destek olmak ve bütün çocuklara ortak eğitim anlayışı ile yaklaşmak. Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek.

Öğretim Şekli :İkili

İkili